Välkommen till UTFLYKTER och VISTELSER I FRANKRIKE & PORTUGAL

Nu är vi tillbaks i Frankrike. Denna gång i Normandie.
I bloggen finns även resor/vistelser i Bourgogne (-06), Beajoulais (-09) Loire (-07, -10 & -11), Languedoc (höst -07), Andorra (-07) och Portugal (-10).
Kommentera eller ställ frågor!

onsdag 5 september 2007

3.13 Förberedelser

Kära dagbok!

Diskmaskinen surrar. Vi går igenom vilken musik vi skall ha med.

Som tur är så sparade vi våra lappar från ifjol. Bara lite problem att tolka det som stod under den tjocka tuschen, som markerade att det var gjort!
Listan har nu ca 20 rubriker, från frågor till vad ta med för katt och från kök. Under dessa rubriker finns ca 250 saker som skall med - utöver det vanliga dvs det man har när man reser bort för en vecka dvs som jag brukar säga: Från topp till tå, i regn och sol.
En punkt är lite intressant: Förberedelser. Där finns ca 60 punkter, allt från att tömma ena frysen, stänga husluckor, poständring, testa packning i bil, byka duken, som skall med, flytta blommor till det rum som hålls varmt eller till husvakt.
Listan funkar bra och denna gång markerar vi gjorda punkter med en GENOMSKINLIG tusch, bara som tips.
Man vet ju inte kanske vi nån gång kan fara igen.
Nu skall jag gå och skriva på vårt eget guidehäfte. Har skrivit ett häfte på tio sidor med de resmål vi hoppas kunna besöka. Där har jag räknat ut restid och även skrivit riktningen. Spännande att läsa. Spännande att se hoppas jag.

Inga kommentarer: