Välkommen till UTFLYKTER och VISTELSER I FRANKRIKE & PORTUGAL

Nu är vi tillbaks i Frankrike. Denna gång i Normandie.
I bloggen finns även resor/vistelser i Bourgogne (-06), Beajoulais (-09) Loire (-07, -10 & -11), Languedoc (höst -07), Andorra (-07) och Portugal (-10).
Kommentera eller ställ frågor!

söndag 20 september 2009

Vi är framme



Kära dagbok!


Sommaren är ingen bra tid att skriva dagbok från en resa som varit. Hade ju från början tänkt skriva den på hösten och så får det bli. Det som lite krånglar till det är att vi nu är på en ny resa. Denna gång i LOiredalen. Vi bor nu på samma slott, som vi bodde en vecka på under vår vårresa. (Se min matblogg för mitten av maj).

Internet fungerar, men ännu bara på Fruns dator. Vi har packat upp en del, men mycket återstår ännu. Motionscykeln är nedmonterad och står i ett litet hus bredvid simbassängen. I bassängen är det +19 och i luften är det +18.

Så småningom kommer jag mellan varven att ställa ut cykeln bredvid bassängen och då har jag den utsikt, som jag tog en minnesbild av redan i våras. I vlygeln till höger om infarten till gården ser ni vår lilla lokal. I övrevåningen har vi två sovrum. Nere finns kök och vardagsrum. Från sovrummet har vi utsikt också mot infarten till parken, som omgärdar slottet.

Inga kommentarer: